sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Pääkirjoitus

Näinä päivinä tällä erää viimeinen Matkalla-lehden paperiversio lähtee maailmalle. Sitä oli mukava tehdä ja kiitos laajan ja monipuolisen tiimin, siitä tuli monipuolinen kokonaisuus.

Tämän blogin on tarkoitus jatkaa Matkalla-lehden ja sen edeltäjän, Salokanteleen tehtäviä.
Toni on luvannut sivustoa isännöidä, mutta mukaan sitä tekemään tarvitsemme monia osuuksia. Yksi tarkoitus onkin ollut, että piilevät kyvyt löytävät kanavan osuudelleen.

Raamattu Puhuu -seurakuntien tulevat tapahtumat sekä yhteystiedot löytyvät myös tältä sivustolta.
Kaikki eivät ehkä ole lukeneet kaikkia vanhoja artikkeleja joissa on ollut muistoja vuosien varrelta, henkilöprofiileja, uusia tuttavuuksia sekä opillisia artikkeleja. Toivon mukaan saamme niitä tänne arkistoon, kunhan saamme asianomaisilta julkaisuluvat. Ja tietysti kaipaamme tänne uusia artikkeleita, juttuja lähetyskentiltä, kasvokkain haastatteluja, historian välähdyksiä, artikkeleja kaikilta ikäryhmiltä. Myös runot pöytälaatikoista olisi kiva saada esiin yhteiseksi rakennukseksi.

Pyrimme keräämään myös nettiradiomateriaalia ja youtube-linkkejä.

Toivon mukaan blogi palvelee kaikkia Suomen Raamattu Puhuu -seurakuntia sekä ystäviä yli seurakuntarajojen. Tahdomme ennen kaikkea pitää esillä täytetyn työn evankeliumia jotta mahdollisimman monet tulisivat siitä rakennetuiksi, rohkaistuiksi ja lohdutetuiksi.

Kirjoittaja p. Antti Koskenpääkuva: Daavidin harppu