perjantai 15. kesäkuuta 2018

Lähetyskentällä

Matt 28:18-20 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maaailman loppuun asti.

Jeesuksen viimeinen pyyntö - Suuri Lähetyskäsky

Meillä on varmastikkin erilaisia käsityksiä siitä, mitä ns. lähetystyö on.

Monet ajattelevat, että se on humanitaarista apua jota länsimaalaiset lähetystyöhön kouluttautuneet ammattilaiset tekevät ns kolmannessa maailmassa.

Markuksessa Jeesus kehoittaa julistamaan jokaiselle luodulle.
Joku on sanonut, että Jumalalla ei ole lapsenlapsia, vaan ainoastaan lapsia. Se tarkoittaa, että jokaisen syntyneen ihmisen tulisi kuulla evankeliumi, jotta hän voisi syntyä uudesti ylhäältä, niinkuin Jeesus sanoi Nikodemukselle.

Ehkä ajattelet että lähetystyötä tehdään vain ulkomailla. Ja että se on vain palkattujen ammattilaisten tehtävä. Ehkä jopa ajattelet että Suomi on kristitty maa.

Lähetyskäsky koskee meitä jokaista kristittyä, lähetyskenttä on tässä ympärillämme.
Suomi ei ole mitenkään kristillinen maa, sanoisin ennemminkin että ateistinen, jos median antamaa viestiä on uskominen.

Meillä on Hyvä Sanoma, Ilosanoma. On monia tapoja kertoa se joka päivä ihmisille joita kohtaamme. Olemme Taivaan kansalaisia ja lähetetty kertomaan Jumalan Rakkaudesta, että jokainen, joka häneen uskoo pelastuisi, vapautuisi ja saisi iankaikkisen elämän.

Ystävät voivat keskustella monenlaisista asioista. Olisikohan mielenkiintoista keskustella siitä, mitä tarkoittaa että ihminen on kristitty

Antti